Begeleiding

Methode
De diëtist werkt met een unieke combinatie van grondige medische kennis en een hands-on persoonlijke begeleiding. Daarbij hecht zij veel belang aan motivatie als de centrale factor. Haar credo is een lange termijn visie: mensen helpen zodat ze zichzelf kunnen helpen.
Ook geven wij een op maat gesneden advies op basis van individuele begeleiding . Hoe?
Intake-consult
Dit is het eerste consult en duurt ongeveer een uur. Er wordt informatie verzameld over je klachten, je medische achtergrond, je eetgewoonten, je persoonlijke omstandigheden en je doelstelling. U wordt gewogen en desgewenst kunnen ook de spiermassa en het vetpercentage gemeten worden met een speciale weegschaal. Dit is vooral van belang om de verschillen in lichaamssamenstelling aan te geven.

Aan de hand van de verzamelde gegevens en de voedingsanamnese ontvangt u een persoonlijk voedingsadvies.

Voedingsadvies
Binnen vijf werkdagen na het intake-consult ontvangt u een persoonlijk advies. Het advies bestaat uit vastlegging van de anamnese, opsomming van voedingsgewoonten die goed of juist niet goed voor je zijn, je doelstellingen en hoe we die samen gaan bereiken, eventuele medische voedingsproblemen en hoe we die kunnen aanpakken.
Vervolgconsult
Hierin bespreken we het voorbeelddagmenu, de voortgang en wordt gekeken naar de praktische problemen. Positieve oplossingen voor behoud van het voedingsadvies op langere termijn. Uiteraard kunt u vragen stellen; afhankelijk van uw vragen duurt een vervolgconsult 15 tot 30 minuten.

vul uw telefoon nummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug