Gewichtsbeheersing

Preventief Advies

Optimale gezondheid is de nr 1 prijs
U leidt een actief en druk leven. Gezond zijn is belangrijk, goed voelen een pre. Haalt u het optimale uit uw brandstof? Wat zijn de lange termijn effecten van uw levensstijl? Hoe zit dat met veganisme en andere alternatieve eetpatronen? Wat zijn de medische consequenties? Krijgt u alle voedingsstoffen die u nodig hebt om optimaal te functioneren?
Voor al deze vragen en meer geven wij preventatief advies.

Dieetverbod

Het eerste wat ik mijn cliënten voorschrijf is een regelrecht dieetverbod. Eten is de brandstof voor onze motor en hoewel men twee keer nadenkt voor men een alternatief in de tank van de auto giet, peinzen de meeste voltijd-afslankers er niet over om hun lichaam te ontzien van het broodnodige. Een dieet, in de letterlijke zin, is een voeding die om medische redenen aan specifieke eisen moet voldoen. Het lichaam is van nature een zelfregulerend systeem. Een pré is dan ook om de balans te herstellen zodat uw lichaam op een natuurlijke manier functioneert, en zeker zo belangrijk, op een natuurlijk gewicht blijft functioneren.

Hoe maak je afslanken leuk? Hoe maak je het moeiteloos?
Simpel. Je ziet als diëtiste de cliënt als een uniek individu en neemt zijn of haar voorkeuren mee in een advies op maat. Je vervolgt dit met persoonlijke begeleiding en motivatie. Men valt af. En voordat je het weet zeggen ze dat je een ‘nieuwe’ methode hebt ontwikkeld.

Wij noemen dat ervaring.

Medieet

Soms lukt het niet op de natuurlijke wijze gewicht te verliezen. In deze gevallen is er de optie om aan de slag te gaan met het product Medieet.
Het Medical Health Program is een concept om u te helpen uw eet- en leefpatroon te optimaliseren. Hierdoor bent u in staat op een verantwoorde manier af te vallen en structureel slanker en gezonder te blijven. Het programma wordt uitgevoerd door artsen, diëtisten en andere (para) medici.

Tijdens het intakegesprek zal uw begeleider u vragen stellen over uw huidige levensstijl. Wij kijken hierbij naar aspecten op het gebied van voeding, bewegen, ontspannen en eetgedrag. Uw persoonlijke verbeterpunten worden zo geïnventariseerd en daar wordt tijdens de consulten op ingegaan. Ook worden er vragen gesteld over uw gezondheid. Als het zinvol en verantwoord is om mee te doen kunt u van start om definitief af te rekenen met uw overgewicht.
Door het gebruik van Medieet kunt u op een eenvoudige wijze controle terugkrijgen op uw eetgedrag en maaltijden; een logisch gevolg daarvan: uw streefgewicht bereiken en handhaven!
Voor meer informatie: www.medieet.nl

Online begeleiding

vul uw telefoon nummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug