Medieet

Soms lukt het niet op de natuurlijke wijze gewicht te verliezen. In deze gevallen is er de optie om aan de slag te gaan met het product Medieet.

Het Medical Health Program is een concept om u te helpen uw eet- en leefpatroon te optimaliseren. Hierdoor bent u in staat op een verantwoorde manier af te vallen en structureel slanker en gezonder te blijven. Het programma wordt uitgevoerd door artsen, diëtisten en andere (para) medici.

Tijdens het intakegesprek zal uw begeleider u vragen stellen over uw huidige levensstijl. Wij kijken hierbij naar aspecten op het gebied van voeding, bewegen, ontspannen en eetgedrag. Uw persoonlijke verbeterpunten worden zo geïnventariseerd en daar wordt tijdens de consulten op ingegaan. Ook worden er vragen gesteld over uw gezondheid. Als het zinvol en verantwoord is om mee te doen kunt u van start om definitief af te rekenen met uw overgewicht.
Door het gebruik van Medieet kunt u op een eenvoudige wijze controle terugkrijgen op uw eetgedrag en maaltijden; een logisch gevolg daarvan: uw streefgewicht bereiken en handhaven!
Voor meer informatie: www.medieet.nl

vul uw telefoon nummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug