Praktische Informatie

Verwijsbrief
Download verwijzing: Deze kunt u uitprinten en door uw huisarts laten invullen.
Vergoeding en tarieven
Goed nieuws!
2012
Dit jaar was voor ons, diëtisten in de eerste lijn een slecht jaar. Dieetkosten zijn aan het begin van het jaar uit het basispakket geschrapt. De basisverzekering is wettelijk verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt en moet afgesloten worden bij een zorgverzekeraar in Nederland. Het basispakket dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. In 2012 is een aantal vergoedingen uit het basispakket verdwenen. Dit, terwijl het percentage overgewicht en daarmee samenhangende welvaartsziekten steeds toeneemt. Denkt u aan diabetes en hoge bloeddruk.
2013
Voor volgend jaar zijn de vooruitzichten beter. Er komt 3 uur dieetadvisering terug in de basisverzekering. Nadeel is natuurlijk wel het hoge (verplichte) eigen risico.

Locaties en Routebeschrijving

Behandeling is uitsluitend op afspraak. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u dit telefonisch of per mail doen. U treft onze telefoonnummers onder aan deze pagina.

U heeft al een afspraak en komt met het openbaar vervoer?
De praktijk is gemakkelijk te bereiken vanaf Den Haag Centraal Station met tram lijn 3 en vanaf Den Haag Hollands Spoor met tramlijn 11, uitstappen halte Weimarstraat.
De praktijk bevindt zich op enkele minuten loopafstand. Indien u met eigen vervoer komt, kan er gratis geparkeerd worden aan de Thomsonplein of Regentesseplein.

Praktijkgegevens:

Diétique | Praktijk voor voeding- en dieetadviezen
Diëtist Karin Rewat

Thomsonplein 23
2565 KV Den Haag

Regentesselaan 111 – 113
2562 CR Den Haag

Telefoon: 070 – 220 71 33

Mobiel: 06 – 2282 0255

Indien u een boodschap inspreekt, wordt u dezelfde dag nog teruggebeld.

Email: info@dietique.nl

Contact
Contactformulier invullen

vul uw telefoon nummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug